Over Cornisol B.V.

About us

Over Cornisol B.V.

Cornisol B.V. is een ISO 9002/VCA gecertificeerd bedrijf en levert Isolatietechniek & Brandpreventie in de B2B sector, onder andere aan bedrijven in de Bouw & Vastgoed, Utiliteitsbouw, en de technische sector, met een no-nonsense mentaliteit waarbij hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid in een hoog vaandel staan.

Cornisol B.V. is door jarenlange ervaring uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf.

Duidelijkheid en korte lijnen biedt het beste perspectief voor de samenwerking met onze klanten. Cornisol denkt graag met u mee om uw wensen te realiseren. 

Cornisol B.V. Isolatietechniek
Cornisol B.V. Isolatietechniek is opgericht in 1988, ISO 9002/VCA gecertificeerd en heeft de technieken in huis om energiezuinig en goede isolatie te leveren, door ervaren en goed opgeleide monteurs die het werk vakkundig uitvoeren binnen de grenzen van uw wensen, planning en budget. 

Wij verwerken moderne en tevens conventionele materialen met kennis en techniek bij thermisch en akoestisch isoleren van leidingen, luchtkanalen en afvoer. Zowel staal als koper kunststof. Hiernaast verwerken wij ook de afwerking. 

Cornisol B.V. Fireprotection
Cornisol B.V. Fireprotection is opgericht in 2003, ISO 9002/VCA gecertificeerd, welke zich o.a. gecertificeerd heeft in bouwkundige brandpreventie op een breed vlak met goed opgeleide monteurs die het werk vakkundig uitvoeren. 

Wij leveren en passen brandwerende producten toe met kennis over de daarbij te gebruiken technieken.

Onze monteurs

Onze monteurs beschikken over de benodigde opleidingen en zijn in het bezit van VCA & VOG

Cornisol B.V.

 

Gooilandseweg 2, 1381 HR Weesp
Telefoon: +31 20 636 8525
E-mail: info@cornisol.com